Urządzenia i Akcesoria
Pork Chops with Orange
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz. 25 min
4 portions
Składniki
-
orange peeled and pith removed, in 8 segments (approx. 100 g), plus extra segments for garnish1
-
garlic clove1
-
cider vinegar1 Tbsp
-
wholegrain mustard1 Tbsp
-
runny honey3 Tbsp
-
olive oil plus extra for cooking1 tsp
-
fine sea salt or to taste¼ tsp
-
ground black pepper or to taste2 pinches
-
pork chops boneless (approx. 150 g each)4
-
dark brown muscovado sugar½ tsp
-
water2 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
48.2 g
Kalorie
1426 kJ /
341 kcal
Tłuszcz
11.3 g
Węglowodany
11.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Herby Steaks with French Potato Salad
45 Min
Beef in Stout
1 Std. 40 Min
Sweet and Sour Slow Cooked Pork Ribs
2 Std. 25 Min
Rice with Duck
1 Std. 5 Min
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1 Std. 10 Min
Honey Lime Chicken with Mango Chutney
1 Std. 15 Min
Cashew Chicken
45 Min
Pork tenderloin with mustard sauce
35 Min
Pork Fillet with Mustard Sauce
30 Min
Pork, Chestnut and Chorizo Stew
26 Std. 15 Min
Roasted Pork and Apples with Butternut Squash Purée
1 Std. 25 Min
Beef Bourguignon
1 Std. 30 Min