
Urządzenia i Akcesoria
Beef and Mushrooms with Cauliflower Salad
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
Cauliflower Salad
-
cauliflower cut in florets (3 cm)400 g
-
red onions quartered100 g
-
carrots cut in pieces (3 cm)100 g
-
sun-dried tomatoes in oil drained40 g
Beef and Mushrooms
-
olive oil60 g
-
sirloin steak cut in pieces (3 cm)500 g
-
ground black pepper2 pinches
-
fine sea salt plus 1 pinch½ tsp
-
unsalted butter diced30 g
-
garlic clove1
-
fresh button mushrooms quartered200 g
-
beef stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
water30 g
-
cornflour10 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
550.6 kcal /
2303.5 kJ
Białko
31 g
Tłuszcz
39.8 g
Węglowodany
19.6 g
Błonnik
5.1 g
Tłuszcz nasycony
13.4 g
Sód
1005.1 mg