Urządzenia i Akcesoria
Vegetable pasta sauce
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
onions cut in halves100 g
-
garlic clove1
-
olive oil20 g
-
carrots cut in pieces60 g
-
courgettes cut in pieces300 g
-
button mushrooms cut in pieces100 g
-
chopped tomatoes, canned or fresh500 g
-
salt½ tsp
-
ground black pepper adjust to taste¼ tsp
-
dried basil1 tsp
-
butter1 tsp
-
fresh basil leaves torn in pieces8
-
fresh parsley (opcjonalnie) leaves only, chopped1 - 2 tbsp
-
grated Parmesan cheese (opcjonalnie)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
5 g
Kalorie
506 kJ /
121 kcal
Tłuszcz
8 g
Błonnik
3.6 g
Węglowodany
8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
The Basic Cookbook
174 Przepisy
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40 min
Lasagne with Vegetable Ragu
1 godz. 10 min
Versatile Chunky Soup
50 min
Vegetable pasta sauce
40 min
Vegetable pasta sauce
40 min
Moroccan Quorn with Bulgar Wheat
40 min
Vegetarian Chilli
35 min
Vegan Lentil Lasagne
2 godz. 20 min
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45 min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40 min
Pasta with Vegetable Ragout
45 min
Butternut Squash Macaroni Cheese
1 godz. 15 min