Urządzenia i Akcesoria
Christmas Eve Lasagne - Lasagne della vigilia di Natale
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
8 portions
Składniki
Spinach Ricotta Filling
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)200 g
-
ricotta cheese500 g
-
frozen spinach defrosted and drained (drained weight)200 g
-
medium egg1
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
Seafood Filling
-
large raw prawns, peeled400 g
-
scallops halved if large180 g
-
raw squid rings150 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
garlic cloves3
-
unsalted butter diced50 g
-
white wine125 g
-
lemon juice30 g
Béchamel Sauce
-
fresh dill leaves only3 sprigs
-
unsalted butter diced40 g
-
plain flour40 g
-
milk600 g
-
ground nutmeg¼ tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
Assembly
-
dried lasagne pasta sheets12
-
grated mozzarella250 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
63 g
Kalorie
3224 kJ /
772 kcal
Tłuszcz
44 g
Węglowodany
28.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Rolled Shoulder of Lamb
2 godz. 30 min
Chocolate Hazelnut Torte with Fresh Berries
45 min
Fish Pie with Potato Gratin Topping
1 godz. 10 min
Italian Brunch
Brak ocen
Crispy Hake with Sous-vide Cauliflower Purée and Pancetta Crisps
1 godz. 30 min
Masala Hake at 55°C
55 min
Vietnamese Meatballs with Chilli Sauce
25 min
Almond Crusted Salmon with Asparagus Tagliatelle
35 min
Chicken Broth with Bread Dumplings
1 godz. 5 min
Duck, Apricot and Pine Nut Pastilla
50 min
Sea Bass with Castelluccio Lentils - Spigola con lenticchie di Castelluccio
1 godz.
Haddock, Leek and Stilton Pies
1 godz. 30 min