Fillet of Beef with Porcini Parmesan Stuffing and Red Wine Gravy
TM5 TM6

Fillet of Beef with Porcini Parmesan Stuffing and Red Wine Gravy

4.8 (49 ocen)

Składniki

Porcini Parmesan Stuffing

  • 25 g dried porcini mushrooms
  • 250 g boiling water
  • 80 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
  • 80 g bread, torn in pieces
  • 3 sprigs fresh parsley leaves
  • 2 sprigs fresh rosemary leaves
  • 100 g chestnut mushrooms, halved
  • 70 g shallots, halved
  • 20 g unsalted butter, diced
  • 2 garlic cloves
  • ½ tsp fine sea salt, plus extra to taste
  • 2 pinches ground black pepper, plus extra to taste

Fillet of Beef

  • 1100 - 1200 g beef fillet
  • 2 Tbsp olive oil, plus extra for drizzling
  • 1 Tbsp unsalted butter

Red Wine Gravy

  • 150 g red wine
  • 150 g redcurrant jelly
  • ½ beef stock cube (for 0.5 l), crumbled
    lub ½ tsp beef stock paste, homemade
  • 1 Tbsp cornflour, mixed with 1 Tbsp water

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1819.9 kJ / 435 kcal
Białko
35.6 g
Węglowodany
24.3 g
Tłuszcz
20.8 g
Tłuszcz nasycony
9.5 g
Błonnik
1.4 g
Sód
585.1 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy