Urządzenia i Akcesoria
Meatballs, Tomato Sauce and Parmesan Polenta
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 portions
Składniki
Meatballs and Sauce
-
extra virgin olive oil plus extra for greasing40 g
-
onions quartered100 g
-
garlic cloves3
-
beef mince broken in pieces500 g
-
pork mince broken in pieces500 g
-
single cream60 g
-
fine sea salt2 pinches
-
ground black pepper2 pinches
-
tinned chopped tomatoes800 g
-
tomato purée70 g
Parmesan Polenta
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)100 g
-
garlic cloves3
-
olive oil plus extra for garnish20 g
-
whole milk1000 g
-
quick polenta100 g
-
salted butter diced (2 cm)100 g
-
fine sea salt2 pinches
-
parsley leaves for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
46 g
Kalorie
3732 kJ /
32 kcal
Tłuszcz
65 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
32 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Slow-Cooked Pulled Pork with Steamed Buns
3 godz.
Turkey Burgers with Caramelised Onion and Pepper
30 min
Beef Goulash with Bread Dumplings and Red Cabbage
1 godz. 40 min
Dukkah Lamb Meatballs with Quinoa and Yoghurt Sauce
40 min
Individual Beef Wellingtons with Red Wine Jus
2 godz. 10 min
Baked Pappardelle - Pappardelle al forno
1 godz. 55 min
Beef, Ale and Dumpling Stew
1 godz. 55 min
Lamb Spezzatino
1 godz. 45 min
Lamb Meatballs with Couscous and Mint Yoghurt
40 min
Meatballs with White Wine Mushroom Sauce
35 min
Beef Burger with Melting Cheese Centre
45 min
Mardi Gras Meatballs
1 godz. 5 min