Urządzenia i Akcesoria
Penne with Diced Butternut Squash and Ham
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
dry-cured ham slices, cut in pieces100 - 120 g
-
butternut squash diced (3 cm)400 g
-
water500 g
-
milk600 g
-
1 tsp vegetable stock paste, homemade, crumbledvegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
ground nutmeg1 tsp
-
fine sea salt or to taste2 pinches
-
penne250 g
-
fresh green peas shelled50 g
-
cornflour1 Tbsp
-
ground black pepper or to taste1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
19 g
Kalorie
1596 kJ /
377 kcal
Tłuszcz
6 g
Węglowodany
53 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tomato and Bacon Spaghetti (TM6 & TM5)
35 min
French Onion Soup (TM5)
1 godz.
Pasta in Tomato Sauce with Chorizo
25 min
Chicken Noodle Soup
25 min
Cottage Pie
1 godz. 10 min
Potato and Vegetable Salad with Chicken
1 godz. 15 min
Gnocchi with Sausages and Steamed Spinach, Apricots with Honey and Walnuts
35 min
One Pot Chicken Pasta with Sweet BBQ Sauce
40 min
Beef with Mushrooms
30 min
Chicken Noodle Soup
25 min
Spring Vegetable Penne
45 min
Tuna Noodle Bake
1 godz. 20 min