Urządzenia i Akcesoria
Watermelon and Salmon Ceviche Stack
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 25 min
25 pieces
Składniki
-
2 tsp pickled jalapeño chillies, drainedfresh jalapeño chilli deseeded and cut in halves½
-
fresh coriander leaves only4 sprigs
-
red onion20 g
-
ground cumin2 pinches
-
smoked paprika2 pinches
-
fine sea salt to taste2 pinches
-
ground black pepper to taste2 pinches
-
avocado oil2 tsp
-
lime juice (approx. 1 lime)20 g
-
salmon fillet, fresh, skinless boneless, cut in pieces (1 cm)250 g
-
watermelon (approx. ¼ watermelon)800 - 1000 g
-
avocado flesh only, cubed (1 cm)½
-
Tabasco® sauce (opcjonalnie) to serve2 - 3 drops
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
3.2 g
Kalorie
209 kJ /
49 kcal
Tłuszcz
2.8 g
Błonnik
0.5 g
Węglowodany
2.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Seafood Salad; Saffron and Burrata Risotto; Chocolate Lava Cakes
1 godz. 15 min
Pea Gazpacho
4 godz. 15 min
Crab, Saffron and Parmesan Tartlets
1 godz. 20 min
Guacamole
5 min
Gazpacho
1 godz. 15 min
Tuna Nicoise with Raspberry Vinaigrette and Honey
40 min
Watermelon Canapés with Whipped Feta and Walnuts
20 min
Roasted Red Pepper Shots
30 min
Potted Eggs with Salmon and Asparagus
30 min
Sicilian Prawn Salad
40 min
Mini Crab Cakes with Coriander Paste
1 godz.
Bruschetta with White Bean Purée and Gremolata - Bruschetta con crema di fagioli bianchi e gremolata
20 min