
Urządzenia i Akcesoria
Castagnole
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
8 porzioni
Składniki
-
limone, preferibilmente biologico la scorza (senza la parte bianca)1
-
di zucchero140 g
-
di farina tipo 00200 g
-
di farina di castagne100 g
-
di burro a pezzi70 g
-
uova medie2
-
di Rum20 g
-
olio di arachidi + q.b.1000 g
-
di zucchero a velo1 - 2 cucchiai
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
570 kcal /
2385 kJ
Białko
5 g
Tłuszcz
38 g
Węglowodany
53 g
Błonnik
0.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Dolci di carnevale
15 Przepisów
Włochy
Włochy