
Urządzenia i Akcesoria
Chiffon cake
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 4 godz.
20 fette
Składniki
-
7 albumi
-
1 bustina di cremor tartaro (8 g)
-
285 g di farina tipo 00
-
300 g di zucchero
-
1 limone la scorza (senza la parte bianca)
-
1 pizzico di sale
-
120 g di olio di semi di girasole
-
6 tuorli
-
195 g di acqua
-
1 bustina di vaniglia in polvere
-
1 bustina di lievito in polvere per dolci
Wartości odżywcze na 1 fetta
Kalorie
200 kcal /
837 kJ
Białko
3.9 g
Tłuszcz
8.3 g
Węglowodany
27.4 g
Błonnik
0.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Un anno insieme
10 Przepisów
Włochy
Włochy