Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 120 g di panna acida (30% di grassi)
- 120 g di cioccolato fondente, a pezzi
- farina q.b.
- 1 dose di pasta sfoglia (490 g)
- 60 g di mandorle a lamelle
- 2 tuorli
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1920 kJ / 459 kcal
- Białko
- 5.5 g
- Węglowodany
- 30.9 g
- Tłuszcz
- 34.9 g
- Błonnik
- 2.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bruco brioche
2h
Muffin ananas e cioccolato bianco
55min
Biscotti al burro
50 Min
Pain au chocolat
5 Std.
Croissant all'albicocca (di Luca Montersino)
5 Std.
Girelle alla ricotta
1h 15min
Pain aux raisins
4h 30 min
Danish salate
1 Std. 45 Min
Bocconcini al Parmigiano reggiano
4h 40min
Croissant al cioccolato
3 Std. 35 Min
Tortine alla crema di latte (di Erica Liverani)
2h
Bretzel (di Luca Montersino)
3 Std.