![Filone saporito Filone saporito](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/20581F3E-E9EA-4661-948E-C8488B8F77B9/Derivates/46690114-B96B-4982-BC14-8C6A552D7EEC.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 260 g di acqua
- 1 cucchiaino di miele
- 10 g di lievito di birra fresco
-
500
g di farina tipo 1
lub 500 g di farina tipo 00 - 10 g di sale
- 1 cucchiaino di olio extravergine di oliva
- 100 g di Feta (formaggio greco) a dadini (1 cm)
- 50 g di olive nere denocciolate
- 20 g di latte
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 933 kJ / 223 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 39 g
- Tłuszcz
- 5 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pane alle olive
2h 20min
Corona bordolese
5u. 20min
Pane al lardo e timo
4 Std. 50 Min
Panini ai pomodori sott'olio e peperoncino
3h 35min
Nodini mediterranei
3h 50min
Chiocciole al formaggio
4 godz. 15 min
Treccia di grano duro alla salvia
5 godz.
Corona di pan di pizza
4h
Pagnotta casereccia
5h 10 min
Rosette
5u. 20min
Filone di sola semola
2h 50 min
Panini all'olio
3 Std. 10 Min