Urządzenia i Akcesoria
Filone saporito
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 5 godz. 20 min
10 porzioni
Składniki
-
260 g di acqua
-
1 cucchiaino di miele
-
10 g di lievito di birra fresco
-
500 g di farina tipo 00500 g di farina tipo 1
-
10 g di sale
-
1 cucchiaino olio extravergine di oliva
-
100 g di Feta (formaggio greco) a dadini (1 cm)
-
50 g di olive nere denocciolate
-
20 g di latte
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
8 g
Kalorie
933 kJ /
223 kcal
Tłuszcz
5 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
39 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Pane e panini
61 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Panini rosette
23 godz. 20 min
Pan brioche integrale
21 godz. 45 min
Pane alle olive
2 godz. 20 min
Chiocciole al formaggio
4 godz. 15 min
Pagnotta al rosmarino
3 godz. 30 min
Brioches
4 godz. 50 min
Panini al curry e ricotta
2 godz. 35 min
Corona bordolese
5 godz. 20 min
Filoncini alla cipolla
3 godz. 50 min
Pagnotta casereccia
5 godz. 10 min
Mantovanine
2 godz. 45 min
Rosette
5 godz. 20 min