Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 260 g di acqua
- 1 cucchiaino di miele
- 10 g di lievito di birra fresco
-
500
g di farina tipo 1
lub 500 g di farina tipo 00 - 10 g di sale
- 1 cucchiaino di olio extravergine di oliva
- 100 g di Feta (formaggio greco) a dadini (1 cm)
- 50 g di olive nere denocciolate
- 20 g di latte
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 933 kJ / 223 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 39 g
- Tłuszcz
- 5 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Fagotto napoletano
2 Std. 15 Min
Pane pugliese
29 godz. 20 min
Chiocciole al formaggio
4h 15min
Panini alle erbe
3 Std. 5 Min
Corona di pane con il sesamo
15h 30min
Panini ai pomodori sott'olio e peperoncino
3 godz. 35 min
Pane alle olive
2 Std. 20 Min
Letterine segnaposto
5 Std. 15 Min
Treccia di grano duro alla salvia
5h
Nodini mediterranei
3h 50min
Bauletti integrali allo speck
5 Std. 15 Min
Attorcigliati al sale marino
3h 15min