Penne risottate con verdure

Penne risottate con verdure

3.9 548 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 porzioni

Składniki

  • 2 - 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 30 g di cipolla
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 1 spicchio di aglio
  • 40 g di pancetta a cubetti (opcjonalnie)
  • 700 g di acqua
  • 1 ½ cucchiaino di sale
  • 1 cucchiaino di concentrato di pomodoro
  • 100 g di melanzane a dadini (1 cm)
  • 100 g di zucchine a dadini (1 cm)
  • 100 g di carote pelate e a dadini (1 cm)
  • 100 g di pomodori datterino in quarti
  • 350 g di pasta tipo penne di buona qualità

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 421.7 kcal / 1764.5 kJ
Białko 12.6 g
Tłuszcz 8.9 g
Węglowodany 72.2 g
Błonnik 5.1 g
Tłuszcz nasycony 1.4 g
Sód 911.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...