Sugo al tonno

Sugo al tonno

4.6 140 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 porzioni

Składniki

  • spicchio di aglio a piacere
    ½ - 1
  • peperoncino piccante fresco senza i semi
    1
    ½ cucchiaino di peperoncino in polvere
  • di olio extravergine di oliva
    50 g
  • di tonno fresco senza pelle e a cubetti (3 cm)
    300 g
    300 g di tonno in scatola al naturale, ben sgocciolato
  • di sale
    ½ cucchiaino
  • di capperi sotto sale dissalati in acqua fredda
    30 g
  • di pepe macinato fresco
    1 pizzico
  • di basilico fresco le foglie lavate e asciugate
    1 rametto
  • di pomodori ciliegino in quarti, senza semi
    400 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 254 kcal / 1063 kJ
Białko 17 g
Tłuszcz 19 g
Węglowodany 4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...