Pennette risottate burro e Parmigiano Reggiano

Pennette risottate burro e Parmigiano Reggiano

4.0 397 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
1 porzione

Składniki

  • 30 g di Parmigiano Reggiano
  • 200 g di acqua
  • 1 pizzico di sale grosso
  • 80 g di pasta secca corta tipo pennette rigate
  • 20 g di burro a pezzi piccoli

Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 19 g
Kalorie 2209 kJ / 528 kcal
Tłuszcz 26 g
Błonnik 2 g
Węglowodany 58 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...