
Urządzenia i Akcesoria
Vellutata di fave, asparagi e limoni
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 porzioni
Składniki
-
di scalogno a metà30 g
-
di olio extravergine di oliva + q.b.30 g
-
di asparagi verdi puliti e a tocchetti (2-3 cm)400 g
-
limone preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca) e il succo½
-
di acqua700 g
-
di sale1 cucchiaino
-
di fave fresche o congelate e fatte decongelare200 g
-
di pane4 fette
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
251 kcal /
1050 kJ
Białko
9 g
Tłuszcz
10.5 g
Węglowodany
32.1 g
Błonnik
6.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Calore nel piatto
68 Przepisów
Włochy
Włochy