Urządzenia i Akcesoria
Mini triple layer bundts
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
oil spray for greasing
-
raw sugar125 g
-
salt2 pinch
-
egg whites3
-
unsalted butter softened and cut into pieces125 g
-
sunflower oil (see Tips)40 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
egg yolks3
-
plain flour150 g
-
baking powder1 tsp
-
poppy seeds25 g
-
cocoa powder1 tbsp
-
orange zest (optional)½ tsp
-
icing sugar for dusting
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
163.2 mg
Białko
9.8 g
Kalorie
1981.6 kJ /
473.6 kcal
Tłuszcz
30.2 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
13.4 g
Węglowodany
41.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gluten-Free Date, Apple and Walnut Tea Bread
1 godz. 30 min
Spiralized Roasted Root Vegetables
1 godz. 20 min
Pear twists on chocolate custard
Brak ocen
Spicy prawn salad with carrot and cucumber ribbons (Thermomix® Spiralizer, using modes)
20 min
Quark
3 godz.
Cheesecakes in Jars
2 godz. 30 min
Paris–Brest with praline cream
26 godz.
Almond tuiles
30 min
Shredded Lamb ragù
1 godz. 25 min
Frozen Coconut Mango Lemonade
5 min
Bounty slice (Noni Jenkins)
1 godz. 30 min