Urządzenia i Akcesoria
Peach and cardamom pie
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
8 portions
Składniki
Pastry
-
raw sugar130 g
-
unsalted butter chilled, cut into small pieces200 g
-
plain flour plus extra to dust380 g
-
egg1
-
ground cardamom1 tsp
-
sea salt1 pinch
-
water20 g
Peach filling
-
shelled pistachios unsalted (see Tips)40 g
-
canned peaches 3 large cans, drained (approx. 1650 g after draining)2400 g
-
freshly squeezed lemon juice1 tbsp
-
cornflour1 ½ tbsp
-
rum (optional)2 tbsp
-
vanilla bean extract1 tsp
-
ground cardamom1 tsp
-
sea salt1 - 2 pinches
-
plain flour to dust
-
egg yolk beaten, to brush
-
raw sugar to sprinkle
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
68.6 mg
Białko
8.7 g
Kalorie
2654.9 kJ /
634.5 kcal
Tłuszcz
23.7 g
Błonnik
5.9 g
Tłuszcz nasycony
13.4 g
Węglowodany
99.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Baci di dama (Hazelnut Kiss Cookies)
30 min
Sicilian ricotta cheesecake with botrytis soaked figs
30 godz. 25 min
Chocolate Hazelnut Tarte with Spiralized Pears
Brak ocen
Warm zucchini salad with basil lemon dressing (Thermomix® Cutter)
20 min
Souffle pancakes with berries
40 min
Torta di rose with ricotta filling (ricotta "roses")
2 godz. 30 min
Berry and cream sponge "omelettes"
25 min
Veggie Pulp Crackers
11 godz. 30 min
Citrus and spice spider web cheesecake
6 godz. 10 min
Stout Brownies
45 min
Almond toffees
1 godz. 45 min
Torta caprese with raspberry jelly
2 godz.