![Peach and cardamom pie Peach and cardamom pie](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/ecd1b8f200796ca3baf84b2c92dabc7c/Derivates/65e80ff12d76bdc708aa001ef75000405ac53357.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pastry
- 130 g raw sugar
- 200 g unsalted butter, chilled, cut into small pieces
- 380 g plain flour, plus extra to dust
- 1 egg
- 1 tsp ground cardamom
- 1 pinch sea salt
- 20 g water
Peach filling
- 40 g shelled pistachios, unsalted (see Tips)
- 2400 g canned peaches, 3 large cans, drained (approx. 1650 g after draining)
- 1 tbsp freshly squeezed lemon juice
- 1 ½ tbsp cornflour
- 2 tbsp rum (optional)
- 1 tsp vanilla bean extract
- 1 tsp ground cardamom
- 1 - 2 pinches sea salt
- plain flour, to dust
- egg yolk, beaten, to brush
- raw sugar, to sprinkle
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2654.9 kJ / 634.5 kcal
- Białko
- 8.7 g
- Węglowodany
- 99.9 g
- Tłuszcz
- 23.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 13.4 g
- Błonnik
- 5.9 g
- Sód
- 68.6 mg
Alternatywne przepisy
Peach Hand Pies
1 Std. 50 Min
Sous vide salmon with greens (Diabetes, TM6)
1 Std. 35 Min
Festive lobster pâté
4h 45min
Harissa yoghurt dressing
5 Min
Thirty second whole orange cake
1 Std. 15 Min
Little citrus puddings (Diabetes)
24h 30min
Shredded chicken noodle salad with green miso (Diabetes)
35 Min
Cassava Cake
1h 20min
Orange Curd Tart
1h 20min
Greek-style meatballs with warm veg salad (Noni Jenkins)
40 Min
Fudgy chocolate cake
50 Min
Boulangère potatoes
1h 40min