Urządzenia i Akcesoria
Knoblauch-Pfeffer-Garnelen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
4 Portionen
Składniki
-
Knoblauchzehen15 g
-
Olivenöl5 g
-
Chilischoten, rot, getrocknet fein geschnitten10 g
-
Frühlingszwiebeln fein geschnitten10 g
-
Salz½ TL
-
rohe Garnelen mittelgroß, mit Schale600 g
-
Reiswein50 g
-
Pfeffer geschrotet
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
13 g
Kalorie
461 kJ /
110 kcal
Tłuszcz
2 g
Węglowodany
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Low Carb
11 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Kalbsfilet mit Antipasti-Gemüse
1 godz.
Schwarzaugen-Bohnen-Ragout mit kleinen Tintenfischen
5 godz. 15 min
Gewürzte Garnelen und Tintenfische
15 min
Marinierter Fisch
24 godz.
Penne mit Muscheln
1 godz. 5 min
Mediterraner Meeresfrüchte-Reis mit Chorizo
1 godz. 5 min
Gewürzgarnelen mit Koriander
25 min
Riesengarnelen in Cognac
20 min
Tintenfisch mit Tomaten und Zuckerschoten
25 min
Tintenfischsauce
40 min
Garnelen Aglio e Olio
20 min
Muscheln mit Tomatensauce
40 min