Urządzenia i Akcesoria
Chícharos chinos con sal de ajonjolí
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
2 porciones
Składniki
-
5 g de sal
-
15 g de ajonjolí
-
400 g de agua
-
110 g de chícharo chino, congelado
-
10 g de aceite de ajonjolí
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porción
Białko
6 g
Kalorie
655 kJ /
156 kcal
Tłuszcz
15 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
HORTALIZAS EN TU MESA
10 Przepisów
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Chiles anchos rellenos en salsa de frijol
50 min
Pescado a la talla
40 min
Chile güero relleno de calamares
Brak ocen
Pastelitos de robalo
35 min
Salsa verde cruda
5 min
Aderezo de mostaza y vinagre balsámico
5 min
Rajas con elote
20 min
Aderezo de cilantro
5 min
Ejotes almendrados
30 min
Salsa verde cruda
5 min
Aderezo de mostaza y balsámico
5 min
Crema de jitomate
30 min