Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 g de hojas de perejil fresco
- 25 g de pan molido
- 1 diente de ajo, pelado
- 1000 g de robalo, en filete y cortado en trozos
- 2 claras de huevo
- 1 cdita de sal fina
- 1 cdita de pimienta negra molida
- aceite vegetal para freír
- Wartości odżywcze
- na 1 porciones
- Kalorie
- 1331 kJ / 317 kcal
- Białko
- 33 g
- Węglowodany
- 3 g
- Tłuszcz
- 18 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pacholas
35min
Crepas de pollo en salsa de chile poblano
55min
Pacholas de pollo con ensalada
40min
Salmón balsámico y fideos de calabacita
25min
Pescado a la veracruzana
30min
Envueltos de pollo con pesto de jitomate deshidratado
50min
Tortitas de pollo en salsa verde
1u.
Pescado empapelado con verduras
1h 15min
Chiles anchos rellenos en salsa de frijol
50min
Flautas de res
1u.
Crepas florentinas de pollo
1h 10min
Taquitos de pescado con mayonesa de alcaparras
45 min