Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 g de hojas de perejil fresco
- 25 g de pan molido
- 1 diente de ajo, pelado
- 1000 g de robalo, en filete y cortado en trozos
- 2 claras de huevo
- 1 cdita de sal fina
- 1 cdita de pimienta negra molida
- aceite vegetal para freír
- Wartości odżywcze
- na 1 porciones
- Kalorie
- 1331 kJ / 317 kcal
- Białko
- 33 g
- Węglowodany
- 3 g
- Tłuszcz
- 18 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pescado a la veracruzana
30 min
Picadillo con rajas
25 min
Albóndigas en salsa de jitomate
45 Min
Pacholas
35 Min
Pescado para taquear
25 min
Salmón balsámico y fideos de calabacita
25 min
Pescado y papas en salsa de jitomate
50 menit
Pastel azteca
1j
Pastel de carne
50 menit
Albóndigas (Soutzoukakia) con arroz rojo
1j
Pescado en hoja santa
30 min
Pay de atún
1 Std. 40 Min