Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g de queso Gouda, en trozos
- 50 g de cebolla, en trozos
- 1 diente de ajo, pelado
- 220 g espárragos verdes, en trozos
- 20 g de aceite de oliva, y un poco más para rociar
- 60 g de queso crema
- 100 g de queso de cabra
- ½ cucharadita de sal fina
- ¼ cucharadita de pimienta molida
- 4 piezas de hongos portobello, frescos, grandes
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1798 kJ / 428 kcal
- Białko
- 22 g
- Węglowodany
- 9 g
- Tłuszcz
- 35 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Espárragos con mantequilla balsámica
35min
Sopa de hongos, pastel de carne, ejotes y arroz de coliflor
45min
Sopa de poro y papa
40min
Sopa de chícharo y hierbabuena
30min
Hongos con epazote
20 min
Ensalada de ejotes con aderezo de curry
45min
Ejotes almendrados
30min
Sopa de flor de calabaza
35min
Pechugas rellenas de manzana y brie
45min
Crema de jitomate
30min
Soufflé de huauzontle
50min
Alcachofas con aderezo de ajo
1h 15min