Torta Sacher bianca

Torta Sacher bianca

3.5 11 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 15 min
8 porzioni

Składniki

Torta
  • burro q.b.
  • farina q.b.
  • uova
    4
  • di zucchero
    100 g
  • stecca di vaniglia i semini
    1
  • di farina tipo 00
    70 g
  • di farina di mandorle
    50 g
Farcitura
  • di confettura di albicocche
    200 g
Terminare la preparazione
  • di acqua
    50 g
  • di zucchero
    60 g
  • di sciroppo di glucosio
    90 g
  • di latte condensato
    50 g
  • foglio di gelatina (circa 6 g), ammollato in acqua fredda per 10 minuti e strizzato
    1
  • di cioccolato bianco a pezzi
    90 g
  • di cioccolato fondente a pezzi
    30 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 394 kcal / 1648 kJ
Białko 8 g
Tłuszcz 12.3 g
Węglowodany 62.9 g
Błonnik 2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...