Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 blancs d'œufs
- 200 g de sucre en poudre
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 164 kJ / 38 kcal
- Białko
- 0.5 g
- Węglowodany
- 9.1 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Błonnik
- 0 g
Alternatywne przepisy
Iles flottantes
1h
Galette des Rois à la frangipane
2 Std.
Guimauves à la fraise
3h 35min
Meringues à aromatiser
3h 30min
Crème anglaise
10min
Petits oursons guimauve-chocolat
4h
Meringue italienne
30min
Chouquettes
1h
Langues de chat à la vanille
15 Min
Macarons au chocolat
24h
Sablés bretons
50min
Tarte tropézienne
3h