Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 blancs d'œufs
- 200 g de sucre en poudre
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 164 kJ / 38 kcal
- Białko
- 0.5 g
- Węglowodany
- 9.1 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Błonnik
- 0 g
Alternatywne przepisy
Iles flottantes
1 Std.
Galette des Rois à la frangipane
2h
Guimauves à la fraise
3 Std. 35 Min
Crème anglaise
10 Min
Meringues à aromatiser
3 Std. 30 Min
Langues de chat à la vanille
15 Min
Chouquettes
1 Std.
Sablés bretons
50min
Meringue italienne
30min
Brioche "super bonne"
3 Std.
Tarte tropézienne
3 Std.
Iles flottantes
1 Std.