Urządzenia i Akcesoria
Tarte au citron meringuée
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 parts
Składniki
La pâte brisée
-
beurre pour le moule
-
de sel½ c. à café
-
de sucre vanillé maison1 c. à café
-
d'eau50 g
-
farine de blé pour le plan de travail
La crème au citron
-
citrons jaunes jus et zeste3
-
de sucre en poudre150 g
-
de beurre coupé en morceaux60 g
-
œufs entiers2
-
jaune d'œuf1
La meringue
-
de sucre en poudre120 g
-
blancs d'œufs3
-
de sel1 pincée
Wartości odżywcze na 6 parts
Kalorie
2967 kcal /
12462 kJ
Białko
44 g
Tłuszcz
135 g
Węglowodany
392 g
Błonnik
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Choix des portions - Best of
100 Przepisów
Francja
Francja

Je créé de la magie dans ma cuisine
31 Przepisów
Francja
Francja

Ma Cuisine
196 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria

Ma Cuisine
196 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania

Ma Cuisine
196 Przepisów
Beneluks
Beneluks

Ma cuisine au quotidien
239 Przepisów
Francja
Francja

Ma cuisine au quotidien
196 Przepisów
Francja
Francja

Ma cuisine au quotidien
221 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria

Ma cuisine au quotidien
221 Przepisów
Kanada
Kanada