Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 180 g de beurre doux, coupé en morceaux et un peu pour le moule
- 180 g d'œufs (3 œufs moyens env.)
- 180 g de sucre en poudre
- 2 pincées de sel
- 180 g de farine de blé
- 5 g de rhum
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 1309 kJ / 313.5 kcal
- Białko
- 4.9 g
- Węglowodany
- 30.9 g
- Tłuszcz
- 18.7 g
- Błonnik
- 0.7 g
W kolekcjach
-
Basiques - Gâteaux et biscuits 11 Przepisów, Francja
-
Best of avec le Sensor 27 Przepisów, Francja
-
Cakes salés et sucrés avec le Sensor 31 Przepisów, Francja
-
Choix des portions - Best of 100 Przepisów, Francja
-
Grands classiques avec le Sensor 23 Przepisy, Francja
-
Grands classiques - version sucrée 10 Przepisów, Francja
Alternatywne przepisy
Gâteau marbré
2 godz.
Gâteau au yaourt
40 Min
Brownies au chocolat et à la noix de coco
1 godz. 45 min
Cookies tout chocolat
25 min
Muffins au chocolat
35min
Quatre-quarts aux pépites de chocolat
55 min
Cookies aux pépites de chocolat blanc et noir
30 min
Sablés bretons
50min
Gâteau Émilie
45 min
Brownie
45 min
Madeleines
30 min
Cookies aux 3 chocolats
50min