Coditos con acelgas y aceitunas

Coditos con acelgas y aceitunas

4.3 27 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 raciones

Składniki

  • 2 dientes de ajo
  • 6 tomates secos (aprox. 20 g)
  • 30 g de aceite de oliva
  • 250 g de hojas de acelgas troceadas
  • 650 g de agua
  • ½ cucharadita de sal
  • 300 g de pasta corta seca (tipo coditos o tiburón)
  • 8 aceitunas negras sin hueso (en rodajas)
  • 8 aceitunas verdes sin hueso (en rodajas)
  • 50 g de queso parmesano rallado

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 424 kcal / 1773 kJ
Białko 15.3 g
Tłuszcz 15.23 g
Węglowodany 56.84 g
Błonnik 10 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...