Wersje kompatybilne
Pez espada con fritada de pimientos verdes para dos
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de cebolla en trozos
- 150 g de pimiento verde en trozos
- 30 g de aceite de oliva
- 1 cucharada de vinagre de jerez
- 1 pellizco de sal
- 2 de filetes de pez espada (aprox. 250 g) salpimentados
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1334 kJ / 319 kcal
- Białko
- 24.16 g
- Węglowodany
- 8.98 g
- Tłuszcz
- 20.64 g
- Błonnik
- 3.22 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Revuelto de setas para dos
10 min
Caballa con pisto de calabacín
30 min
Berenjenas rellenas de atún
30 min
Champiñones con jamón y gambas
20 min
Pez espada con judías verdes y aceitunas
40 min
Broccolini crujiente con salsa de ajos
15 min
Revuelto de ajetes
10 min
Pez espada al aroma de mostaza
30 min
Emperador en piperrada
30 min
Lasaña de berenjena y marisco con vinagreta de langostinos para dos
35min
Calamares con pisto
45 min
Salteado de champiñones y calabacín con jamón
20 min