Wersje kompatybilne
Pez espada con fritada de pimientos verdes para dos
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de cebolla en trozos
- 150 g de pimiento verde en trozos
- 30 g de aceite de oliva
- 1 cucharada de vinagre de jerez
- 1 pellizco de sal
- 2 de filetes de pez espada (aprox. 250 g) salpimentados
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1334 kJ / 319 kcal
- Białko
- 24.16 g
- Węglowodany
- 8.98 g
- Tłuszcz
- 20.64 g
- Błonnik
- 3.22 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salteado de alcachofas, gambas y gulas
30 min
Huevos revueltos con espárragos y gambas para dos
15 Min
Revuelto de verduras con beicon crujiente para dos
10 Min
Revuelto de setas para dos
10 Min
Pez espada al aroma de mostaza
30 min
Guiso de setas de primavera
30 min
Revuelto de ajetes
10 Min
Huevos revueltos con espárragos y beicon para dos
20 Min
Judías verdes con bacalao y pimientos
50 min
Champiñones con jamón y gambas
20 Min
Pez espada con judías verdes y aceitunas
40 Min
Pimientos y patatas con huevos revueltos
30 min