Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 dientes de ajo
- 30 g de aceite de oliva
- 400 g de pimiento rojo en trozos (4-5 cm)
- 30 g de tomate concentrado
- 20 g de vinagre balsámico
- 100 g de agua
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 8 filetes de gallo salpimentados (de 2 gallos de aprox. 500 g c/u)
- perejil fresco picado
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1037 kJ / 248 kcal
- Białko
- 33 g
- Węglowodany
- 5.1 g
- Tłuszcz
- 10.6 g
- Błonnik
- 1.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Merluza al vapor de almejas
30 min
Merluza al vapor con crema de ajo y jerez
25min
Dorada al vapor con verduras agridulces
30 min
Filetes de trucha en papillote
30 min
Merluza con patatas
40 Min
Rodaballo con patatas panadera
40 Min
Dados de salmón al vapor con salsa de aguacate
20 Min
Lubina a la sal con patatas
30 min
Merluza en salsa de guisantes y pimiento rojo asado
30 min
Lubina al vapor con salsa gribiche
40 Min
Lubinas de ración en papillote para dos
30 min
Emperador en piperrada
30 min