Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 dientes de ajo
- 30 g de aceite de oliva
- 400 g de pimiento rojo en trozos (4-5 cm)
- 30 g de tomate concentrado
- 20 g de vinagre balsámico
- 100 g de agua
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 8 filetes de gallo salpimentados (de 2 gallos de aprox. 500 g c/u)
- perejil fresco picado
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1037 kJ / 248 kcal
- Białko
- 33 g
- Węglowodany
- 5.1 g
- Tłuszcz
- 10.6 g
- Błonnik
- 1.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Lubinas de ración en papillote para dos
30 min
Merluza al vapor con crema de ajo y jerez
25 min
Dorada al vapor con verduras agridulces
30 min
Lubina a la sal con patatas
30 min
Rape al vapor con salsa verde
20 min
Dorada a la catalana
30 min
Lubina en salsa de salmorreta
25 min
Salmón con canónigos y arándanos
25 min
Bacalao en salsa verde
30 min
Rodaballo con patatas panadera
40 min
Lubina con verduritas crujientes y salsa agridulce
35 min
Lenguado al vapor con verduritas para dos
30 min