Urządzenia i Akcesoria
Mrkvové noky s cuketovou omáčkou
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
5 porcí
Składniki
-
100 gramů pecorina na kousky (3 cm)
-
550 gramů vody
-
500 gramů mrkve oloupané a nakrájené na kolečka (0,5 cm)
-
600 gramů cukety na kostičky (0.5-1 cm)
-
1 vejce
-
2 ½ čajové lžičky soli dle chuti
-
250 - 300 gramů hladké mouky
-
30 gramů šalotky
-
30 gramů extra panenského olivového oleje
-
2 špetky černého pepře, čerstvě umletého
-
40 gramů sýr pecorino hoblinek
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porci
Białko
18.3 g
Kalorie
1586 kJ /
379 kcal
Tłuszcz
10.9 g
Błonnik
6.8 g
Węglowodany
55.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Cuketa
10 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Cuketové lasagne se sýrem
1 godz.
Avokádovo-čočkové karbanátky s dipem ze zakysané smetany
1 godz. 10 min
Bylinkové noky, divoké houby, hrášek a omáčka z vyzrálého sýra
1 godz.
Salát z nových brambor s uzeným pstruhem
40 min
Lasagne se špenátovo ricottovou náplní
1 godz. 20 min
Frittata s batáty, cuketou a kozím sýrem
45 min
Jehněčí s cizrnou
1 godz. 5 min
Extra výživná vegetariánská polévka
30 min
Ravioli s cuketovou omáčkou
35 min
Tuňák s bramborem po baskicku
30 min
Rizoto s dýní a uzeným lososem
35 min
Špenátové rizoto
30 min