Wersje kompatybilne
Bulgurovo-špenátové placky s vejci a rajčatovým čatní
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 130 gramů cibule, napůl
Rajčatové čatní:
- 60 gramů cukru
- 50 gramů vinného octa, bílého
- 1 špetka soli
- 250 gramů cherry rajčat, rozpůlených
Placky a volská oka:
- 500 gramů vody
- 3 špetky soli
- 100 gramů pšenice bulgur
- 5 vajec
- 250 gramů špenátových listů, čerstvých
- 1 stroužek česneku
- 2 čajové lžičky mletého kmínu
- 85 gramů strouhanky
- ½ špetky pepře, černého, čerstvě umletého
- olej, na smažení placiček
- Wartości odżywcze
- na 1 kus
- Kalorie
- 494 kJ / 118 kcal
- Białko
- 4.4 g
- Węglowodany
- 18.48 g
- Tłuszcz
- 2.99 g
- Błonnik
- 1 g
Alternatywne przepisy
Dýňová frittata s petrželovým dipem
40 min
Čočkovo-dýňový guláš
1 godz.
Veganská zakysaná smetana
10hod. 15min
Mléčná čokoláda
6u. 10min
Bylinkové noky, divoké houby, hrášek a omáčka z vyzrálého sýra
1 godz.
Salát z divoké rýže s tuňákem
50 Min
Mrkvové noky s cuketovou omáčkou
1 godz. 20 min
Křupavé zeleninové placky s červenou řepou
1 godz. 20 min
Polenta se špenátem a sýrem
1 godz.
Květákovo-špenátové lasagne
1 godz. 45 min
Kapustové rolky s jáhlami a houbovou omáčkou
1 godz. 40 min
Čočka na kari s dýní v páře
1 godz. 15 min