Urządzenia i Akcesoria
Kari polévka s červenou čočkou a batáty
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 45 min
6 porcí
Składniki
-
300 gramů kapusty na kousky
-
100 gramů mrkve na malé kousky (1 cm)
-
50 gramů batátů na malé kousky (1 cm)
-
100 gramů brambor malých, červených, na kousky
-
100 gramů cibule
-
4 stroužky česneku
-
1 malý kousek zázvoru, čerstvého (1 cm)
-
1 polévková lžíce oleje
-
1 čajové lžičky kari
-
½ čajová lžička koriandru, mletého
-
1 čajová lžička soli
-
1000 gramů vody
-
160 gramů červené čočky
-
citrónová šťáva dle chuti
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porci
Białko
8.6 g
Kalorie
650 kJ /
155 kcal
Tłuszcz
2.22 g
Błonnik
1.68 g
Węglowodany
24.87 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
De Luxe
12 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Mexické fazole s krustou z polenty
1 godz.
Červené RAW stew z čerstvé zeleniny
5 min
Zelný Eintopf s bílými fazolemi a rajčaty
40 min
Kari ze špičatého zelí
35 min
Minestrone
45 min
Kapustová polévka s pálivou klobásou
35 min
Extra výživná vegetariánská polévka
30 min
Celerovo-bramborová polévka s bylinkovými knedlíčky
1 godz. 10 min
Bramborovo-cizrnová polévka s kari
30 min
Eintopf se zelím a kroupami
1 godz.
Veganská dršťková polévka s cizrnou a hlívou ústřičnou
30 min
Cizrnová polévka s listovým špenátem
35 min