Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1500 gramů brambor, pevných, vařených ve slupce, vychladlých
- 2 snítky čerstvého kopru
- 300 gramů jablek, červených, na ¼ (neoloupaných)
- 200 gramů nakládaných okurek, přepůlených
- 10 gramů citrónové šťávy
- 240 gramů žluté cibule, na půlky
-
200
gramů crème fraîche
lub 200 gramů zakysané smetany - 100 gramů smetany, min. 30 % tuku
- 10 gramů hořčice, mírně pálivé
- 2 čajové lžičky soli
- ½ čajové lžičky mletého černého pepře
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1216 kJ / 291 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 40 g
- Tłuszcz
- 12 g
- Błonnik
- 3.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Jelení ragú s kořenovou zeleninou a pórkové buchty
2 godz. 30 min
Salát z červené řepy s jablky a ořechy
10min
Tuňákové kuličky
30min
Pâté z hub
1h 25 min
Mořský vlk s kadeřávkem a bílými fazolemi
30min
Celerové ragú s mandlemi
45 min
Kadeřávek s pikantní zálivkou
15 min
Jarní salát se šunkou a vejci
25min
Ovesná kaše s houbami
40min
Quinoa s citrónem a feta sýrem
30min
Ruský salát z červené řepy
1hod. 10min
Toskánské crostini
30min