Urządzenia i Akcesoria
Ravioli with zucchini sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut into pieces (approx. 3 cm)30 g
-
garlic clove1
-
olive oil50 g
-
zucchini cut into pieces (2 cm)300 g
-
ground black pepper½ tsp
-
water for boiling pasta
-
salt1 tsp
-
anchovy fillets in oil drained5
-
fresh basil leaves only2 sprigs
-
pouring (whipping) cream100 g
-
fresh ravioli pasta (see Tips)500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1178.9 mg
Białko
13.1 g
Kalorie
1828.4 kJ /
435.4 kcal
Tłuszcz
29.4 g
Błonnik
0.9 g
Tłuszcz nasycony
10.9 g
Węglowodany
28.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Ricotta and spinach crespelle "cake"
40 min
Ricotta and spinach ravioli (9 months+)
1 godz.
Risoni salad with artichoke and feta
25 min
Asparagus and saffron risotto
35 min
Cauliflower gratin
1 godz.
Roasted vegetables with horseradish cream
40 min
Coq au vin blanc with polenta madeleines
1 godz. 45 min
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2 godz.
Carrot gnocchi with zucchini cream
1 godz. 15 min
Steamed eggplant and ricotta lasagne
1 godz. 25 min
Summer tomato and gin pasta sauce
35 min
Melanzane parmigiana
2 godz. 5 min