Urządzenia i Akcesoria
Zucchini banana loaf
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
10 portions
Składniki
-
extra virgin coconut oil plus extra for greasing120 g
-
zucchini trimmed and cut into pieces180 g
-
pecans60 g
-
hazelnuts skins on80 g
-
fresh rosemary leaves only (approx. 1 tsp) (optional)1 sprig
-
ripe bananas broken into pieces200 g
-
pitted Medjool dates130 g
-
eggs3
-
honey40 g
-
brown sugar (see Tips)60 g
-
almond milk (see Tips)40 g
-
spelt flour290 g
-
ground cinnamon1 tsp
-
baking powder1 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
158.7 mg
Białko
10.2 g
Kalorie
1855.9 kJ /
441.9 kcal
Tłuszcz
25.6 g
Błonnik
5.8 g
Tłuszcz nasycony
14 g
Węglowodany
41.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Apple cinnamon muffins
40 min
Ham and cheese quinoa muffins
1 godz. 30 min
Chocolate sweet potato slice
1 godz. 15 min
Carrot poppy seed muffins
1 godz. 15 min
Zucchini pistachio loaf
1 godz. 30 min
Almond and date bars
2 godz. 15 min
Zucchini slice
45 min
Healthy biscuits
35 min
Black bean brownies (Toddlers and beyond)
25 godz. 20 min
Chocolate carrot muffins (Toddlers and beyond)
50 min
Healthy banana bread
1 godz. 15 min
Banana, walnut and date loaf (Skinnymixers)
55 min