Urządzenia i Akcesoria
Zucchini banana loaf
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
10 portions
Składniki
-
extra virgin coconut oil plus extra for greasing120 g
-
zucchini trimmed and cut into pieces180 g
-
pecans60 g
-
hazelnuts skins on80 g
-
fresh rosemary leaves only (approx. 1 tsp) (optional)1 sprig
-
ripe bananas broken into pieces200 g
-
pitted Medjool dates130 g
-
eggs3
-
honey40 g
-
brown sugar (see Tips)60 g
-
almond milk (see Tips)40 g
-
spelt flour290 g
-
ground cinnamon1 tsp
-
baking powder1 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
158.7 mg
Białko
10.2 g
Kalorie
1855.9 kJ /
441.9 kcal
Tłuszcz
25.6 g
Błonnik
5.8 g
Tłuszcz nasycony
14 g
Węglowodany
41.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Black bean brownies (Toddlers and beyond)
25 Std. 20 Min
Nutty pancakes with stone fruit compote
1 Std.
Almond and date bars
2 Std. 15 Min
Chocolate sweet potato slice
1 Std. 15 Min
Gluten free fruit and nut loaf
55 Min
Zucchini pistachio loaf
1 Std. 30 Min
Zucchini slice
45 Min
Banana, walnut and date loaf (Skinnymixers)
55 Min
Apple cinnamon muffins
40 Min
Pumpkin loaf
1 Std. 45 Min
Basic berry muffins
40 Min
Healthy banana bread
1 Std. 15 Min