Urządzenia i Akcesoria
Fish fillets with fresh corn polenta
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 portions
Składniki
-
400 g trout fillets, skin on, (4 fillets, 1 cm thick)firm white fish fillets skin on (e.g. perch) (4 fillets, 1 cm thick)400 g
-
2 anchovy fillets, in oil, drainedfish sauce (20 g)1 tbsp
-
20 g extra virgin olive oiltoasted sesame oil (10 g)2 tsp
-
fresh dill leaves only7 - 8 sprigs
-
oranges zest and juice1
-
water500 g
-
600 - 700 g canned sweet corn kernels, drainedsweet corn kernels (from 5-6 corn cobs)600 - 700 g
-
salt2 tsp
-
mixed vegetables cut into slices (5 mm) or bite-size pieces (e.g. carrots, broccoli, cauliflower)400 g
-
unsalted butter chilled40 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
26 g
Kalorie
1461 kJ /
350 kcal
Tłuszcz
12 g
Błonnik
7.6 g
Węglowodany
29 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken cacciatore
50 min
Chicken with creamy vegetable sauce
35 min
Chicken and roasted red capsicum sauce with rice (TM5)
4 godz.
Beef "Burgundy"
40 min
Pea and ginger soup, lemon salmon with broccoli
50 min
Cauliflower "fried" rice
45 min
Creamy mushroom and chicken zoodles
40 min
Balsamic salmon and zucchini noodles (Thermomix® Spiralizer, using modes)
35 min
Sautéed mushrooms and zucchini with prosciutto
25 min
Confit salmon, Parmesan gnocchi with cauliflower cream
7 godz. 10 min
Artichoke and bean ragout
1 godz. 30 min
Stuffed zucchini
1 godz. 5 min