Urządzenia i Akcesoria
Fish fillets with fresh corn polenta
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 portions
Składniki
-
400 g trout fillets, skin on, (4 fillets, 1 cm thick)firm white fish fillets skin on (e.g. perch) (4 fillets, 1 cm thick)400 g
-
2 anchovy fillets, in oil, drainedfish sauce (20 g)1 tbsp
-
20 g extra virgin olive oiltoasted sesame oil (10 g)2 tsp
-
fresh dill leaves only7 - 8 sprigs
-
oranges zest and juice1
-
water500 g
-
600 - 700 g canned sweet corn kernels, drainedsweet corn kernels (from 5-6 corn cobs)600 - 700 g
-
salt2 tsp
-
mixed vegetables cut into slices (5 mm) or bite-size pieces (e.g. carrots, broccoli, cauliflower)400 g
-
unsalted butter chilled40 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
26 g
Kalorie
1461 kJ /
350 kcal
Tłuszcz
12 g
Błonnik
7.6 g
Węglowodany
29 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegetable potato salad with chicken
1 godz. 15 min
Beef Burgundy
1 godz. 45 min
Chicken and sweet corn soup
30 min
White fish and lemon risotto
30 min
Chicken cacciatore
50 min
Sweet tamarind fish with mixed vegetables
40 min
Indian-style fish with yoghurt sauce, potatoes and vegetables
Brak ocen
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1 godz. 10 min
Vegetable soup, eggs en cocotte with spinach
1 godz.
Seafood panzanella
1 godz.
Aromatic chicken pilaf
1 godz. 20 min
Beef spezzatino
1 godz. 45 min