Urządzenia i Akcesoria
Fish fillets with fresh corn polenta
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 portions
Składniki
-
400 g trout fillets, skin on, (4 fillets, 1 cm thick)firm white fish fillets skin on (e.g. perch) (4 fillets, 1 cm thick)400 g
-
2 anchovy fillets, in oil, drainedfish sauce (20 g)1 tbsp
-
20 g extra virgin olive oiltoasted sesame oil (10 g)2 tsp
-
fresh dill leaves only7 - 8 sprigs
-
oranges zest and juice1
-
water500 g
-
600 - 700 g canned sweet corn kernels, drainedsweet corn kernels (from 5-6 corn cobs)600 - 700 g
-
salt2 tsp
-
mixed vegetables cut into slices (5 mm) or bite-size pieces (e.g. carrots, broccoli, cauliflower)400 g
-
unsalted butter chilled40 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
26 g
Kalorie
1461 kJ /
350 kcal
Tłuszcz
12 g
Błonnik
7.6 g
Węglowodany
29 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Brussels sprouts with lime crumb
20 min
Cod with citrus butter
40 min
Fish and mixed vegetable parcels
1 godz. 15 min
Sweet tamarind fish with mixed vegetables
40 min
Seafood and corn chowder
40 min
Sardines in parcels with green bean salad
1 godz.
Indian-style fish with yoghurt sauce, potatoes and vegetables
Brak ocen
Vegetable pasta soup and pork roll with vegetables, puddings, muffins
1 godz. 40 min
Pea and ginger soup, lemon salmon with broccoli
50 min
Cauliflower "fried" rice
45 min
Balsamic salmon and zucchini noodles (Thermomix® Spiralizer, using modes)
35 min
Steamed fish fillets in a creamy leek sauce
35 min