Urządzenia i Akcesoria
Bread and tomato soup, rolled spinach omelette and steamed ratatouille vegetables
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 portions
Składniki
-
medium-hard cheese (e.g. Gruyère or Cheddar), cut into pieces60 g
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil plus extra for serving50 g
-
50 g day old bread, cut into pieces (1-2 cm)day old bread rolls cut into pieces (1-2 cm)50 g
-
frozen chopped spinach thawed200 g
-
eggs4
-
salt plus extra to taste1 tsp
-
onions cut into halves50 g
-
carrots cut into pieces50 g
-
700 g canned diced tomatoesripe tomatoes cut into pieces700 g
-
fresh basil leaves6 - 8
-
water500 g
-
Vegetable stock paste (refer to The Basic Cookbook)1 heaped tsp
-
mixed vegetables (e.g. capsicum, zucchini, eggplant), cut into pieces (2-3 cm)400 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
17 g
Kalorie
1654 kJ /
395 kcal
Tłuszcz
26 g
Błonnik
6.5 g
Węglowodany
19 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Roasted vegetables with horseradish cream
40 min
Falafel in square flatbread (R'Gaif bread) with tahini sauce
26 godz. 15 min
Chicken rolls with apples, sweet potatoes and curry sauce
1 godz. 25 min
Rosemary and bacon stuffed onions
1 godz. 50 min
Gorgonzola panna cotta with pear & walnut salad
3 godz. 55 min
Schiacciata (dessert pizza)
2 godz. 5 min
Rice salad
1 godz.
Strawberry jelly boats
4 godz.
Spinach and feta galette
1 godz. 50 min
Risotto verde
45 min
Mixed vegetable mash (purée)
40 min
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2 godz.