Urządzenia i Akcesoria
Spicy Beef with Red Peppers
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
brown onion halved50 g
-
fresh parsley cut in pieces4 sprigs
-
olive oil30 g
-
red peppers cut in pieces (approx. 2 cm)300 g
-
tinned chopped tomatoes100 g
-
fine sea salt1 tsp
-
light brown sugar10 g
-
dried chilli flakes2 pinches
-
veal escalope, cut in pieces (3 cm)sirloin steaks cut in pieces (3 cm)500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 4 portions
Sód
2616.7 mg
Białko
104.6 g
Kalorie
6326.6 kJ /
1512.1 kcal
Tłuszcz
102.5 g
Błonnik
9.1 g
Tłuszcz nasycony
33.2 g
Węglowodany
37.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tomato and Mushroom Spaghetti
30 min
Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti
35 min
Saffron Quinoa with Baked Chicken in Red Pepper and Tomato Sauce
1 godz.
Pasta with Prawn and Pepper Sauce
30 min
Chicken and Mushroom Rice
55 min
Salmon and Mushroom Rice
1 godz.
Spicy Chicken with Coconut Rice
1 godz. 25 min
Seafood and Pork Stew
1 godz. 10 min
Browned Pork Rice
1 godz.
Strawberries and Cream
20 min
One-pot Tomato and Garlic Pasta with Mussels
20 min
Mediterranean Herb Baked Fish
45 min