Urządzenia i Akcesoria
Sweet potato pasta with burnt sage butter
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
-
hot water1200 g
-
sweet potatoes peeled500 g
-
dried chilli flakes to taste1 - 2 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
salt plus extra to season1 tsp
-
dried pasta (see Tips)300 g
-
unsalted butter150 g
-
fresh sage leaves only2 sprigs
-
pine nuts2 tbsp
-
rocket to serve (optional)30 g
-
ricotta to serve (see Tips)250 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
483.5 mg
Białko
13.6 g
Kalorie
2146.1 kJ /
511 kcal
Tłuszcz
28.5 g
Błonnik
5.4 g
Tłuszcz nasycony
17.1 g
Węglowodany
47.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Aussie potato salad
1 godz. 30 min
Pumpkin risotto with bacon
40 min
Broccoli and three cheese pasta bake
40 min
Vegetarian sausage rolls
40 min
Pumpkin and ricotta cannelloni (Skinnymixers)
1 godz. 20 min
Cheesy tomato risotto (10-12 months)
40 min
Chicken in peanut sauce with chilli-cucumber salad
35 min
Mexican stack
45 min
Kumara sausage rolls
1 godz. 15 min
Carrot gnocchi with zucchini cream
1 godz. 15 min
Creamy tomato and salami fettuccine
30 min
Chicken, leek and corn pie
1 godz. 15 min