Urządzenia i Akcesoria
Yoghurt soup cups
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
20 portions
Składniki
-
medium-grain white rice80 g
-
garlic clove1
-
brown onion cut into halves120 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tbsp
-
water800 g
-
Greek yoghurt300 g
-
egg1
-
salt to taste
-
fresh ground black pepper to taste
-
unsalted butter1 ½ tbsp
-
canned chickpeas rinsed and drained (approx. 200 g after draining)400 g
-
dried chilli flakes½ - 1 tbsp
-
kale stalks removed and leaves finely chopped3 stalks
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portions
Sód
56.4 mg
Białko
3.6 g
Kalorie
297.8 kJ /
71.2 kcal
Tłuszcz
1.7 g
Błonnik
1.6 g
Tłuszcz nasycony
0.7 g
Węglowodany
10.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Rosemary and thyme polenta chips
1 godz.
Tagliatelle with porcini mushrooms
1 godz.
Soy bread with seeds
3 godz. 50 min
Cauliflower "fried" rice
45 min
Steamed mushroom and egg pots
40 min
Tofu 'sour cream'
5 min
Raw carrot cake
5 godz. 30 min
Baba ghanoush
1 godz.
Mushroom ragu with polenta toast
1 godz. 40 min
Asparagus and pea omelette
20 min
Eggplant with burghul
55 min
Buckwheat and mushroom quiche
29 godz. 20 min