Urządzenia i Akcesoria
Yoghurt soup cups
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
20 portions
Składniki
-
medium-grain white rice80 g
-
garlic clove1
-
brown onion cut into halves120 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tbsp
-
water800 g
-
Greek yoghurt300 g
-
egg1
-
salt to taste
-
fresh ground black pepper to taste
-
unsalted butter1 ½ tbsp
-
canned chickpeas rinsed and drained (approx. 200 g after draining)400 g
-
dried chilli flakes½ - 1 tbsp
-
kale stalks removed and leaves finely chopped3 stalks
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portions
Sód
56.4 mg
Białko
3.6 g
Kalorie
297.8 kJ /
71.2 kcal
Tłuszcz
1.7 g
Błonnik
1.6 g
Tłuszcz nasycony
0.7 g
Węglowodany
10.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Italian chicken and couscous salad with chickpea soup
1 godz. 10 min
Grilled mushrooms with avocado and parsley dressing
20 min
Miso soup and sake seafood with rice
1 godz. 5 min
Vegan tiramisu
3 godz. 20 min
Ruby kingfish with citrus yoghurt dressing
2 godz. 30 min
Matcha and mango frozen yoghurt
18 godz. 25 min
Rice paper rolls with sweet and sour chilli sauce
40 min
Cauliflower and fennel nuggets with ajvar
1 godz. 35 min
Eggplant involtini with risotto
1 godz. 55 min
Spring greens with grapefruit
30 min
Savoiardi with mango and passionfruit
2 godz. 10 min
Lemongrass, mint and ginger tea
10 min