Urządzenia i Akcesoria
Chilli pineapple with coconut crumbs (TM5)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 35 min
8 portions
Składniki
Coconut crumb
-
plain flour60 g
-
unsalted butter cut into pieces40 g
-
ground cinnamon2 pinches
-
white sugar30 g
-
coconut flakes30 g
Chilli pineapple
-
fresh long red chilli trimmed, deseeded if preferred1
-
white sugar250 g
-
fresh pineapple (1.5-2 kg, unpeeled), peeled, cored and cut into 8 wedges (approx. 75 g each)1
-
water1000 g
-
fresh mint leaves only, plus extra to serve1 sprig
-
rum (see Tips)100 g
-
lime zested (no white pith) and juiced1
-
gluten free cornflour2 tsp
-
ice cream to serve (see Tips)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
28.4 mg
Białko
3.2 g
Kalorie
14259.3 kJ /
1188.2 kcal
Tłuszcz
11.5 g
Błonnik
2.6 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Węglowodany
56.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Thai beef salad with noodles
1 godz.
Béarnaise sauce
10 min
Black sticky rice with taro and blue matcha ice cream (Luke Nguyen)
6 godz. 50 min
Roasted vegetables with horseradish cream
40 min
Torta Pasqualina
1 godz. 50 min
Banana sorbet
5 min
Anise-cured salmon
14 godz. 10 min
Fragrant pipis
30 min
Sunny gazpacho
25 min
Steamed pork pancakes (Bianca Mazur)
28 godz. 20 min
Asian chicken noodle salad
45 min
Rosemary and thyme polenta chips
1 godz.