Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Coconut crumb
- 60 g plain flour
- 40 g unsalted butter, cut into pieces
- 2 pinches ground cinnamon
- 30 g white sugar
- 30 g coconut flakes
Chilli pineapple
- 1 fresh long red chilli, trimmed, deseeded if preferred
- 250 g white sugar
- 1 fresh pineapple (1.5-2 kg, unpeeled), peeled, cored and cut into 8 wedges (approx. 75 g each)
- 1000 g water
- 1 sprig fresh mint, leaves only, plus extra to serve
- 100 g rum (see Tips)
- 1 lime, zested (no white pith) and juiced
- 2 tsp gluten free cornflour
- ice cream, to serve (see Tips)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 14259.3 kJ / 1188.2 kcal
- Białko
- 3.2 g
- Węglowodany
- 56.5 g
- Tłuszcz
- 11.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 8 g
- Błonnik
- 2.6 g
- Sód
- 28.4 mg
Alternatywne przepisy
Flaky salmon pie with herb dressing
40 min
Goats cheese and caramelised onion mille feuille
1h 50min
Apple and cranberry farro salad
35 Min
Steamed pears with chocolate cardamom sauce
40 min
Pearl rice meatballs
2j
Porcini pepperleaf paté (Andrew Fielke)
2 Std. 50 Min
Twice-cooked pork belly with lentils
5h 30min
Hazelnut dukkah with fennel
50 menit
Hong Kong-style roast pork belly
10h
Maple bread and butter pudding with walnut crumble
1j 30 menit
Pizza dough with a trio of toppings
2j 10 menit
Sticky drumettes
2h 45 min