Urządzenia i Akcesoria
Chilli pineapple with coconut crumbs (TM5)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 35 min
8 portions
Składniki
Coconut crumb
-
plain flour60 g
-
unsalted butter cut into pieces40 g
-
ground cinnamon2 pinches
-
white sugar30 g
-
coconut flakes30 g
Chilli pineapple
-
fresh long red chilli trimmed, deseeded if preferred1
-
white sugar250 g
-
fresh pineapple (1.5-2 kg, unpeeled), peeled, cored and cut into 8 wedges (approx. 75 g each)1
-
water1000 g
-
fresh mint leaves only, plus extra to serve1 sprig
-
rum (see Tips)100 g
-
lime zested (no white pith) and juiced1
-
gluten free cornflour2 tsp
-
ice cream to serve (see Tips)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
28.4 mg
Białko
3.2 g
Kalorie
14259.3 kJ /
1188.2 kcal
Tłuszcz
11.5 g
Błonnik
2.6 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Węglowodany
56.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cauliflower, broccoli and blue cheese gratin
1 godz.
Cauliflower rice pilaf with sweet potato
40 min
Capsicum and potato tortillas with olive tapenade
35 min
Green goodness soup
10 min
Beetroot carpaccio (Thermomix® Cutter)
Brak ocen
Omelette
30 min
Cauliflower gratin
1 godz.
Pork and lentils with onion and radish pickle
40 min
Chicken broth with bread dumplings
1 godz. 5 min
Asparagus and mushroom stir-fry
10 min
Jelly roll-ups
25 godz. 45 min
Cha gio (spring rolls)
55 min