Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 260 g di latte
- 10 g di lievito di birra fresco
- 70 g di burro a pezzi
- 370 g di farina per pane, senza glutine
- 50 g di zucchero
- 2 uova medie
- 1 pizzico di sale
- olio di semi di girasole
- Wartości odżywcze
- na 1 fetta
- Kalorie
- 393 kJ / 94 kcal
- Białko
- 1.2 g
- Węglowodany
- 15 g
- Tłuszcz
- 3.2 g
- Błonnik
- 0.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Piadina (senza glutine)
1 Std. 20 Min
Biscotti di riso, mais e grano saraceno (senza glutine)
2 Std. 50 Min
Pasta frolla (senza glutine)
2h 45min
Farina di riso (senza glutine)
10min
Pasta brisèe (senza glutine)
1h 15min
Pane in cassetta (senza glutine)
13 godz. 45 min
Mini plumcake allo yogurt (senza glutine)
40 Min
Pane con farina di miglio (senza glutine)
2h 35min
Pane arabo (senza glutine)
1 godz. 35 min
Colomba veloce (senza glutine)
1h
Tortini con farina di riso e cuore di marmellata (senza glutine)
45 Min
Mix di farine per dolci (senza glutine)
10min