![Giardiniera sott'aceto Giardiniera sott'aceto](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/04C08134-3237-4699-992A-DF110B9567E9/Derivates/AA2BB8A8-9F20-4A03-B7B4-9BA7603705A8.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1500 g di acqua
- 1 cucchiaio di sale
- 150 g di cipolline borettane
- 150 g di carote, pelate e a rondelle (7-8 mm circa)
- 150 g di fagiolini verdi freschi, puliti
- 150 g cimette di cavolfiore
- 750 g di aceto di vino bianco (acidità min. 6%)
- 8 grani di pepe nero
- Wartości odżywcze
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 1301 kJ / 311 kcal
- Białko
- 38 g
- Węglowodany
- 16 g
- Tłuszcz
- 11 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Verdure miste in agrodolce
25 Std. 40 Min
Pere sciroppate
721h 20min
Salsa di verdure miste agrodolci
744 Std. 45 Min
Confettura di pomodori verdi e zenzero
1h 30min
Conserva di pomodoro classica
7 Std. 20 Min
Marmellata di pomodori verdi
25h 10 min
Pomodori secchi sott'olio
721 Std.
Funghetti sott'olio
721 Std.
Peperoncini farciti sott'olio
721h 20min
Cipolline sott'olio
361 Std. 10 Min
Zucchine sott'olio
723h 15min
Giardiniera in agrodolce sottovuoto
3 godz.