Urządzenia i Akcesoria
Giardiniera sott'aceto
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 721 godz. 25 min
2 vasetti
Składniki
-
1500 g di acqua
-
1 cucchiaio di sale
-
150 g di cipolline borettane
-
150 g di carote pelate e a rondelle (7-8 mm circa)
-
150 g di fagiolini verdi freschi puliti
-
150 g cimette di cavolfiore
-
750 g di aceto di vino bianco (acidità min. 6%)
-
8 grani di pepe nero
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 2 vasetti
Sód
7241 mg
Białko
9.9 g
Kalorie
1399.6 kJ /
334.5 kcal
Tłuszcz
1.4 g
Błonnik
15.8 g
Tłuszcz nasycony
0.3 g
Węglowodany
44.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Conserve
70 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Vitello tonnato
24 godz. 45 min
Dado di carne
45 min
Ciliegie sotto spirito
1440 godz. 35 min
Zucchine piccanti
55 min
Composta di pomodori e capperi
1 godz.
Composta di prugne e rosa canina (a ridotto contenuto di zuccheri)
1 godz. 20 min
Zucchine sott'olio
723 godz. 15 min
Peperoni alla pugliese
721 godz. 10 min
Cipolline sott'olio
361 godz. 10 min
Conserva di pomodoro classica
7 godz. 20 min
Composta di cipolle rosse
2 godz.
Giardiniera in agrodolce sottovuoto
3 godz.