Giardiniera sott'aceto
TM5 TM6

Giardiniera sott'aceto

2.8 (17 ocen)

Składniki

  • 1500 g di acqua
  • 1 cucchiaio di sale
  • 150 g di cipolline borettane
  • 150 g di carote, pelate e a rondelle (7-8 mm circa)
  • 150 g di fagiolini verdi freschi, puliti
  • 150 g cimette di cavolfiore
  • 750 g di aceto di vino bianco (acidità min. 6%)
  • 8 grani di pepe nero

Wartości odżywcze
na 1 Ricetta completa
Kalorie
1301 kJ / 311 kcal
Białko
38 g
Węglowodany
16 g
Tłuszcz
11 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy