Urządzenia i Akcesoria
Biscotti al burro, arachidi e zenzero
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 4 godz.
20 pezzi
Składniki
-
30 g di arachidi tostate non salate
-
40 g di zenzero candito
-
100 g di farina tipo 00
-
½ cucchiaino di lievito in polvere
-
15 g di amido di mais (maizena)
-
65 g di burro morbido, a pezzi
-
50 g zucchero
-
10 g di latte
-
1 pizzico di sale
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Białko
1 g
Kalorie
289 kJ /
69 kcal
Tłuszcz
4 g
Błonnik
0.3 g
Węglowodany
8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Biscottini
10 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Biscotti al burro, albicocca e caffè
3 Std.
Injera (pane eritreo fermentato)
48 Std. 35 Min
Biscotti latte e vaniglia
1 Std. 35 Min
Biscotti al tè verde
30 Min
Biscotti al pistacchio
1 Std. 40 Min
Donuts alle patate dolci
1 Std. 30 Min
Chutney al mango e senape
1 Std. 10 Min
Biscotti al burro, mandorle e peperoncino
4 Std.
Apple crumble (senza lattosio)
50 Min
Biscotti al burro, nocciole e carote
4 Std.
Biscotti al burro, cocco e lime
4 Std.
Apple crumble (Crumble di mele)
1 Std.