
Urządzenia i Akcesoria
Torta arance rosse e miele
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
10 fette
Składniki
-
di olio di oliva + q.b. per oliare100 g
-
di farina di mais + q.b. per infarinare100 g
-
di zucchero bruno20 g
-
di mandorle a lamelle10 g
-
arancia sanguinella a fette sottili1
-
di zucchero120 g
-
di yogurt greco140 g
-
di miele di fiori di arancio140 g
-
uova, medie (circa 60 g)2
-
di farina di grano125 g
-
di lievito in polvere1 cucchiaino
Wartości odżywcze na 1 fetta
Kalorie
342 kcal /
1431 kJ
Białko
4 g
Tłuszcz
15 g
Węglowodany
46 g
Błonnik
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Dolci del buonumore
10 Przepisów
Włochy
Włochy