Torta arance rosse e miele

Torta arance rosse e miele

4.6 16 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
10 fette

Składniki

  • di olio di oliva + q.b. per oliare
    100 g
  • di farina di mais + q.b. per infarinare
    100 g
  • di zucchero bruno
    20 g
  • di mandorle a lamelle
    10 g
  • arancia sanguinella a fette sottili
    1
  • di zucchero
    120 g
  • di yogurt greco
    140 g
  • di miele di fiori di arancio
    140 g
  • uova, medie (circa 60 g)
    2
  • di farina di grano
    125 g
  • di lievito in polvere
    1 cucchiaino

Wartości odżywcze na 1 fetta

Kalorie 342 kcal / 1431 kJ
Białko 4 g
Tłuszcz 15 g
Węglowodany 46 g
Błonnik 1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...