Urządzenia i Akcesoria
Potatoes and green beans with parsley pesto
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
Parmesan cheese crust removed and cut into pieces (3 cm)20 g
-
pine nuts1 tbsp
-
garlic clove1
-
fresh flat-leaf parsley leaves only10 sprigs
-
extra virgin olive oil50 g
-
salt½ tsp
-
water400 g
-
potatoes (approx. 6), peeled and cut into quarters (see Tips)400 g
-
fresh green beans trimmed400 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
284.7 mg
Białko
6 g
Kalorie
885.7 kJ /
210.8 kcal
Tłuszcz
16.1 g
Błonnik
3.9 g
Tłuszcz nasycony
3.2 g
Węglowodany
9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Garlic mushrooms
25min
Steamed Cubed Potatoes
40min
Cooking potatoes
45min
Stuffed chicken with herbed mushroom rice
2h 15min
Hash browns with chive cottage cheese
1h 15min
Steamed beetroot with creamy walnut sauce
1h
Smashed roasted potatoes with rosemary salt
25h 30min
Linguine with lemon and prosciutto
25min
Turkey meatballs in dill sauce
1h 30min
Green bean bundles, potatoes and thyme butter
50min
Steamed greens with lemon feta
20min
Steamed Chinese greens
30min