Urządzenia i Akcesoria
Potatoes and green beans with parsley pesto
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
Parmesan cheese crust removed and cut into pieces (3 cm)20 g
-
pine nuts1 tbsp
-
garlic clove1
-
fresh flat-leaf parsley leaves only10 sprigs
-
extra virgin olive oil50 g
-
salt½ tsp
-
water400 g
-
potatoes (approx. 6), peeled and cut into quarters (see Tips)400 g
-
fresh green beans trimmed400 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
284.7 mg
Białko
6 g
Kalorie
885.7 kJ /
210.8 kcal
Tłuszcz
16.1 g
Błonnik
3.9 g
Tłuszcz nasycony
3.2 g
Węglowodany
9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Steamed greens with lemon feta
20 min
Smashed roasted potatoes with rosemary salt
25 godz. 30 min
Warm sweet potato and chickpea salad
45 min
Brown rice salad
40 min
Steamed salmon with broccoli pesto
25 min
Mediterranean vegetable bake
50 min
Broccoli and three cheese pasta bake
40 min
Fish and mixed vegetable parcels
1 godz. 15 min
Cooking potatoes
45 min
Pea and ginger soup, lemon salmon with broccoli
50 min
Green beans with tomato and parsley
55 min
Vienna sausages with split pea soup
1 godz. 10 min