Steamed snapper, black beans and rice
TM6 TM5 TM31

Steamed snapper, black beans and rice

5.0 (7 ocen)

Składniki

  • 80 g fermented black beans (see Tips)
  • 1000 g water, plus extra for soaking beans
  • 4 garlic cloves
  • 5 eschalots
  • 70 g piece fresh ginger, peeled and cut into thin slices
  • 40 g peanut oil
  • 20 g light soy sauce
  • 40 g Shaoxing wine
  • 1 tsp ground white pepper
  • 350 g jasmine rice
  • 8 snapper fillets, skin on (approx. 120 g each)
  • 4 spring onions/shallots, white and light green part only, cut into batons (6 cm)

Wartości odżywcze
na 1 portions
Kalorie
1125.9 kJ / 268 kcal
Białko
29 g
Węglowodany
19.7 g
Tłuszcz
7.6 g
Tłuszcz nasycony
1.6 g
Błonnik
2.2 g
Sód
284.1 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy