Urządzenia i Akcesoria
Steamed snapper, black beans and rice
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
8 portions
Składniki
-
fermented black beans (see Tips)80 g
-
water plus extra for soaking beans1000 g
-
garlic cloves4
-
eschalots5
-
piece fresh ginger peeled and cut into thin slices70 g
-
peanut oil40 g
-
light soy sauce20 g
-
Shaoxing wine40 g
-
ground white pepper1 tsp
-
jasmine rice350 g
-
snapper fillets, skin on (approx. 120 g each)8
-
spring onions/shallots white and light green part only, cut into batons (6 cm)4
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portions
Sód
284.1 mg
Białko
29 g
Kalorie
1125.9 kJ /
268 kcal
Tłuszcz
7.6 g
Błonnik
2.2 g
Tłuszcz nasycony
1.6 g
Węglowodany
19.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Steamed red curry fish (Matt Sinclair)
30 min
Scallops with pea purée
25 min
Oven baked vegetable chips (Thermomix® Cutter, using modes)
1 godz. 45 min
Souffle pancakes with berries
40 min
Steamed sea bass wrapped in banana leaves with green mango salad (Luke Nguyen)
35 min
Boston baked beans
30 godz. 45 min
Sautéed eschalots (250-350 g)
20 min
Cheat's cauliflower fried rice
35 min
Sardines with tomato couscous
55 min
Dim sum 'Shao mai'
2 godz.
Teochew rice porridge with sweet potato
30 min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35 min