Urządzenia i Akcesoria
Steamed snapper, black beans and rice
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
8 portions
Składniki
-
fermented black beans (see Tips)80 g
-
water plus extra for soaking beans1000 g
-
garlic cloves4
-
eschalots5
-
piece fresh ginger peeled and cut into thin slices70 g
-
peanut oil40 g
-
light soy sauce20 g
-
Shaoxing wine40 g
-
ground white pepper1 tsp
-
jasmine rice350 g
-
snapper fillets, skin on (approx. 120 g each)8
-
spring onions/shallots white and light green part only, cut into batons (6 cm)4
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portions
Sód
284.1 mg
Białko
29 g
Kalorie
1125.9 kJ /
268 kcal
Tłuszcz
7.6 g
Błonnik
2.2 g
Tłuszcz nasycony
1.6 g
Węglowodany
19.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Steamed prawns or scallops
20 min
Pipi and squid "paella" (Diabetes, TM6)
45 min
Stir-fry Chayote
25 min
Thai-style fish cakes
30 min
Steamed Shrimp
20 min
Steamed Fish Fillets
25 min
Master stock chicken
1 godz. 30 min
Gluten free spinach and lemon pasta
1 godz. 20 min
Mixed mushroom congee with pickled eggs
24 godz. 40 min
Miso fish with Asian greens
24 godz. 45 min
Pilaf with fragrant tarka
1 godz. 20 min
Korean beef lettuce cups with pickles (Diabetes, TM6)
55 min