Urządzenia i Akcesoria
Steamed snapper, black beans and rice
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
8 portions
Składniki
-
fermented black beans (see Tips)80 g
-
water plus extra for soaking beans1000 g
-
garlic cloves4
-
eschalots5
-
piece fresh ginger peeled and cut into thin slices70 g
-
peanut oil40 g
-
light soy sauce20 g
-
Shaoxing wine40 g
-
ground white pepper1 tsp
-
jasmine rice350 g
-
snapper fillets, skin on (approx. 120 g each)8
-
spring onions/shallots white and light green part only, cut into batons (6 cm)4
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portions
Sód
284.1 mg
Białko
29 g
Kalorie
1125.9 kJ /
268 kcal
Tłuszcz
7.6 g
Błonnik
2.2 g
Tłuszcz nasycony
1.6 g
Węglowodany
19.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sous-vide fish with lemon and herbs
1 godz. 15 min
Mediterranean capsicums
2 godz.
Miso soup and sake seafood with rice
1 godz. 5 min
Spiced fennel and silverbeet with fried eggs
35 min
Crispy-skinned snapper with macadamia cream and spring vegetables
1 godz.
Peanut soba noodle wonton cups
40 min
Steamed asparagus with caper crumbs
30 min
Steamed rice balls with spicy lime dipping sauce
1 godz. 10 min
Broccoli, chilli and pine nut spaghetti
40 min
Brown Rice Salad with Turmeric Dressing
1 godz.
Mediterranean salmon and couscous parcels
25 min
Fresh tomato chutney
10 min