
Urządzenia i Akcesoria
Steamed snapper, black beans and rice
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
8 portions
Składniki
-
fermented black beans (see Tips)80 g
-
water plus extra for soaking beans1000 g
-
garlic cloves4
-
eschalots5
-
piece fresh ginger peeled and cut into thin slices70 g
-
peanut oil40 g
-
light soy sauce20 g
-
Shaoxing wine40 g
-
ground white pepper1 tsp
-
jasmine rice350 g
-
snapper fillets, skin on (approx. 120 g each)8
-
spring onions/shallots white and light green part only, cut into batons (6 cm)4
Wartości odżywcze na 1 portions
Kalorie
268 kcal /
1125.9 kJ
Białko
29 g
Tłuszcz
7.6 g
Węglowodany
19.7 g
Błonnik
2.2 g
Tłuszcz nasycony
1.6 g
Sód
284.1 mg