
Urządzenia i Akcesoria
Steamed snapper, black beans and rice
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
8 portions
Składniki
-
fermented black beans (see Tips)80 g
-
water plus extra for soaking beans1000 g
-
garlic cloves4
-
eschalots5
-
piece fresh ginger peeled and cut into thin slices70 g
-
peanut oil40 g
-
light soy sauce20 g
-
Shaoxing wine40 g
-
ground white pepper1 tsp
-
jasmine rice350 g
-
snapper fillets, skin on (approx. 120 g each)8
-
spring onions/shallots white and light green part only, cut into batons (6 cm)4
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portions
Kalorie
268 kcal /
1125.9 kJ
Białko
29 g
Tłuszcz
7.6 g
Węglowodany
19.7 g
Błonnik
2.2 g
Tłuszcz nasycony
1.6 g
Sód
284.1 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Steamed Chinese greens
30 min
Asian-style fish fillets
30 min
Pumpkin soup
30 min
Natural (plain) yoghurt
11 godz. 10 min
Stewed apples
25 min
Chicken and almond stir-fry
30 min
Steamed fish with green mash
50 min
Samke harra
35 min
Silky sweet potato mash
25 min
Lamb and barley soup
50 min
Mashed potatoes for two
30 min
Cauliflower soup with bacon dust
35 min