Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g fermented black beans (see Tips)
- 1000 g water, plus extra for soaking beans
- 4 garlic cloves
- 5 eschalots
- 70 g piece fresh ginger, peeled and cut into thin slices
- 40 g peanut oil
- 20 g light soy sauce
- 40 g Shaoxing wine
- 1 tsp ground white pepper
- 350 g jasmine rice
- 8 snapper fillets, skin on (approx. 120 g each)
- 4 spring onions/shallots, white and light green part only, cut into batons (6 cm)
- Wartości odżywcze
- na 1 portions
- Kalorie
- 1125.9 kJ / 268 kcal
- Białko
- 29 g
- Węglowodany
- 19.7 g
- Tłuszcz
- 7.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.6 g
- Błonnik
- 2.2 g
- Sód
- 284.1 mg
Alternatywne przepisy
Chinese greens with XO sauce
1h 50 min
Traditional chicken broth with angel hair pasta
1 Std. 45 Min
Beef rendang
6h 20min
Turkey buffe and herby quinoa stuffing
6h 20min
Mixed mushroom congee with pickled eggs
24hod. 40min
Brussels sprouts with lime crumb
20 Min
Pho bo (Vietnamese beef and noodle soup)
2h
Steamed whole fish with quinoa salad and salsa verde
1 Std.
Mixed grain risotto
1 Std. 25 Min
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1h 15min
Steamed Chinese greens
30 Min
Pumpkin and ginger soup
35 Min