Urządzenia i Akcesoria
Steamed Chinese greens
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
spring onion/shallot trimmed and cut into thirds1
-
fresh long red chilli trimmed and cut into halves, deseeded if preferred1
-
piece fresh ginger peeled1 cm
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil20 g
-
tamari gluten free (see Tip)2 tsp
-
sesame oil2 tsp
-
pure maple syrup2 tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
boiling water1000 g
-
broccoli broken into florets250 g
-
pak choy cut into quarters lengthways150 g
-
sugar snap peas cut into halves150 g
-
fried shallots for garnishing
-
fresh coriander leaves
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
6.9 g
Kalorie
587.8 kJ /
140 kcal
Tłuszcz
7.9 g
Błonnik
6.4 g
Węglowodany
7.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Miso chicken noodle soup (gut health)
30 min
Green quinoa breakfast bowl (Post-natal)
35 min
Chinese greens with XO sauce
1 godz. 50 min
Chinese-style stir-fried vegetables
25 min
Mashed potatoes for two
30 min
Ginger and chilli dipping sauces (for Hainanese chicken)
20 min
Miso salmon broth
40 min
Smoked trout pasta with lemon and capers
35 min
Summer dahl
35 min
Steamed red curry fish (Matt Sinclair)
30 min
Silky sweet potato mash (Skinnymixers)
25 min
Steamed greens with lemon feta
20 min