Urządzenia i Akcesoria
Chia and pepita gluten free loaf
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
12 slices
Składniki
-
basmati rice110 g
-
long grain brown rice110 g
-
millet80 g
-
butter for greasing
-
chickpea (besan) flour40 g
-
arrowroot flour140 g
-
chia seeds plus extra to sprinkle40 g
-
pepita seeds plus extra to sprinkle40 g
-
xanthan gum2 tsp
-
salt1 tsp
-
honey2 tbsp
-
water plus extra to brush400 g
-
dried instant yeast or 20 g fresh yeast, crumbled2 tsp
-
macadamia oil or olive oil30 g
-
apple cider vinegar1 tsp
-
eggs2
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 slice
Sód
204.7 mg
Białko
6 g
Kalorie
953.1 kJ /
226.9 kcal
Tłuszcz
7.1 g
Błonnik
3.5 g
Tłuszcz nasycony
1.2 g
Węglowodany
33 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gluten free ANZAC biscuits
45 min
Rosemary and sea salt crackers
35 min
Gluten free plain flour
5 min
Pumpkin and turmeric loaf
1 godz. 50 min
Gluten-free goodness pastry
1 godz.
Gluten free sticky date puddings
1 godz. 5 min
Gluten free flour mix
10 min
Gluten free shortcrust pastry
1 godz. 40 min
Gluten free hot cross buns
3 godz. 25 min
Buckwheat bread
2 godz. 5 min
Sesame and chia seed loaf
2 godz. 20 min
Gluten and grain free bread rolls
1 godz. 20 min