Tagliatelle sauce grenade

Tagliatelle sauce grenade

4.4 30 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
5 portions

Składniki

  • 1 c. à soupe de farine blanche type 45
  • 300 g de viande de lapin, en morceaux
  • 1 échalote coupée en deux
  • 50 g de beurre doux coupé en morceaux
  • 200 g de vin blanc sec
  • 1 cube de bouillon de viande
    1 c. à café de fond de viande maison
  • 1 pincée de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 50 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 1 grenade épluchée et égrenée
  • 1200 g d'eau
  • 1 c. à café de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 320 g de pâtes sèches aux œufs, type tagliatelle

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 442 kcal / 1849 kJ
Białko 21.2 g
Tłuszcz 16 g
Węglowodany 56.9 g
Błonnik 2.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...